Misija

Naša misija je uvođenje svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava kako bismo unapredili bezbednost i kvalitet života radnika na radnom mestu.


Vizija

U svom poslovanju Kompanija Seibl Trade se suočava sa velikim brojem izazova. Stalni razvoj je od suštinskog značaja pošto omogućava kompaniji da drži korak sa konkurencijom i da se lakše prilagođava promenama u poslovnom okruženju. Koristeći svo svoje znanje (know-how) i iskustvo sakupljeno tokom proteklih 20 godina, Seibl Trade želi da izađe u susret izazovima današnjice. Seibl Trade će nastaviti da razvija svoju delatnost što dugoročno treba da dovede do značajnog napretka i zajedničkog zadovoljstva poslovnih partnera, zaposlenog osoblja, okoline i naravno - potrošača.


Ko smo mi?

Pružanje adekvatne lične zaštite u radnom prostoru predstavlja važan deo u izgradnji samopouzdanja i sigurnosti radnika, što samo po sebi poboljšava produktivnost.

Seibl Trade nudi širok spektar ličnih zaštitnih sredstava i opreme, kao i informacije koje će vam pomoći da izaberete ono što odgovara vašim potrebama.

Seibl Trade je osnovan 1993. godine u Beogradu i od tada se razvio u jednu od vodećih kompanija u oblasti zaštite na radu u Srbiji, pre svega zahvaljujući principima prema kojima posluje i saradnji sa renomiranim partnerima kao što su:

* Honeywell Safety - svetski lider najkompleksnijeg programa lične zaštite
* Timberland Pro – ekskluzivna, zaštitna oprema modernog dizajna (odeća, obuća, rukavice)
* Miller  – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu od pada
* Howard Leight – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu sluha (antifoni i čepovi za uši)
* Optrel – svetski lider u proizvodnji maski za zavarivanje
* Industrial Starter - kompletan program lične zaštite 
* Centurion Safety – svetski lider u proizvodnji šlemova i drugih proizvoda za zaštitu glave


Od samog trenutka osnivanja, cilj preduzeća bio je da obezbedi što kvalitetnija i adekvatnija sredstva zaštite na radu i to, pravilnim izborom samih sredstava, brzim prilagođavanjem zahtevima tržišta i profesionalnim kadrom.
Svojim bogatim i pažljivo izabranim asortimanom Seibl Trade d. o. o. se potrudio da se na jednom mestu nađe kompletan program neophodan za zaštitu radnika, a samim tim i za ekonomičnije i profitabilnije poslovanje.

Uz kompletan asortiman, permanentnu edukaciju i praćenje najnovijih kretanja na tržištu Evrope i naše zemlje, SEIBL TRADE je spreman da odgovori i na najkompleksnije zahteve u oblasti zaštite na radu.

Kroz korektno poslovanje, tačnost i primenu standarda kvaliteta, vrhunsku uslugu zaposlenih, sigurnost, poverljivost i odabir kvalitetnih ličnih zaštitnih sredstava, preduzeće Seibl Trade d. o. o. garantuje da će efikasno i uspešno delovati i u buduće.


Miller sertifikat Naš tim je ovlašćen kako za prodaju tako i za osnovnu obuku u korišćenju...
  • Honeywell
  • Timberland Pro
  • Miller
  • Howard Leight
  • Soll
  • Optrel
  • Centurion